You are here Услуги

Услуги

Е-пошта Печати PDF

Arte Nova uslugi


 

Ние сме различни од другите за тоа што Ви нудиме самите да го обликувате Вашиот мебел, според димензиите на Вашиот простор.

 

  • Земање димензии од Вашиот простор,
  • Проектирање според сопствена желба
  • Високо квалитетна изработка, според светски стандарди
  • Превоз до Вашиот дом
  • Монтажа од врвни специјалисти од областа на мебелот

 

За сите заинтересирани, постои можност сами да си го направите мебелот. За тоа на располагање Ви стои првокласната иверка со дебелина од 16mm и 25mm, лесонит 3mm, пластифициран медијапан со дебелина од 18mm и 30mm, се разбира во различни дезени и бои. На располагање Ви стои и нашата машинска изработка на кривини и форми по Ваша желба, праволиниско и кружно кантирање. Арте Нова нуди соработка со архитекти за мебел и уредување на простор, од цела Македонија.