Услуги

Петок, 23 Јули 2010 04:36 Администратор Кликови: 27890
Печати

Arte Nova uslugi


 

Ние сме различни од другите за тоа што Ви нудиме самите да го обликувате Вашиот мебел, според димензиите на Вашиот простор.

 

 

За сите заинтересирани, постои можност сами да си го направите мебелот. За тоа на располагање Ви стои првокласната иверка со дебелина од 16mm и 25mm, лесонит 3mm, пластифициран медијапан со дебелина од 18mm и 30mm, се разбира во различни дезени и бои. На располагање Ви стои и нашата машинска изработка на кривини и форми по Ваша желба, праволиниско и кружно кантирање. Арте Нова нуди соработка со архитекти за мебел и уредување на простор, од цела Македонија.


 

Последно освежено на Четврток, 26 Јануари 2012 18:21